Shoppen helpt.

Lieve pappa,

Vandaag wil ik je meenemen naar het jaar 1986. Het land Oekraïne. Tsjernobyl. Weet je het nog pap? Die ramp met de kerncentrale? Wat was jij blij dat je in het ‘relatief’ veilige westen leefde. Het was een grote ramp met veel en verstrekkende gevolgen. Ik weet het zelf ook nog een klein beetje. Maar ik was nog maar een jaar of 9. De reactor ontplofte midden in de nacht. Iedereen sliep nog. Na de ramp was er echt een goede nasleep.

Tsjernobyl, disaster with nuclear power

Er zijn zelfs beelden opgedoken, waarbij vreemde kevers en spinnenwebben op te zien is. Allemaal de schuld van die rotramp. Weet jij dat? Ik vind eigenlijk dat dit afgeschaft dient te worden. Energie opwekken via de natuurlijke weg is de beste manier. Zonnecellen in plaats van kernafval. Dat lijkt mij een goede oplossing. Wat vind jij? Hoe gaat het eigenlijk met je?……….. Beter dan de slachtoffers van Tsjernobyl. Waar of niet? Het jaar 1986 is niet echt een mooi jaar geweest. Shoppen helpt, echt waar!!

Ik ga m’n zonnecellen bestellen, heb een kleine lening van Ferratum genomen en dan draag ik m’n steentje bij aan een veilige wereld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s